Snelle en betrouwbare bezorging

Wij begrijpen het belang van een tijdige levering

Bij IJzerwaren.eu streven we ernaar om je bestelling zo snel mogelijk bij jou te bezorgen. We begrijpen dat je niet kunt wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe aankopen. Daarom werken we samen met betrouwbare bezorgdiensten om ervoor te zorgen dat je pakketje veilig en op tijd wordt geleverd.

Verzending binnen Nederland

Voor alle bestellingen binnen Nederland maken we gebruik van de diensten van PostNL. Dit stelt ons in staat om een snelle en efficiënte bezorging te garanderen. Zodra je bestelling bij ons is verwerkt en verpakt, wordt deze overgedragen aan PostNL voor verzending. In de meeste gevallen ontvang je je pakketje binnen twee werkdagen.

Verzending naar het buitenland

Wil je een bestelling plaatsen vanuit het buitenland? Geen probleem! We bieden ook internationale verzending aan. De levertijd kan variëren, afhankelijk van het land van bestemming. Tijdens het afrekenen kun je de verzendopties en geschatte levertijden bekijken.

Altijd op de hoogte van de status van je bestelling

Bij IJzerwaren.eu begrijpen we dat je graag op de hoogte wilt blijven van de voortgang van je bestelling. Zodra je pakketje ons magazijn verlaat, ontvang je een verzendbevestiging met daarin een track & trace-code. Met deze code kun je de status van je bestelling volgen en precies zien waar je pakketje zich bevindt.

Neem contact met ons op bij vragen

Heb je vragen over de bezorging van je bestelling? Ons klantenserviceteam staat altijd voor je klaar om je te helpen. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of door het invullen van het contactformulier op onze website. We streven ernaar om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden. Wij streven ernaar om je bestelling snel en zorgvuldig bij jou thuis te bezorgen. Bij IJzerwaren.eu staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, en dat geldt ook voor onze bezorgservice. Bestel vandaag nog en ervaar zelf onze snelle en betrouwbare bezorging!