Retourneren

Bij IJzerwaren.eu streven we ernaar om je te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service. We begrijpen echter dat er soms redenen kunnen zijn waarom je een product wilt retourneren. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt over ons retourbeleid en hoe je een retour kunt regelen.

Retourperiode

We bieden een retourperiode van 30 dagen, te tellen vanaf de dag van ontvangst van je bestelling. Binnen deze periode kun je zonder opgaaf van reden het product retourneren.

Voorwaarden voor retournering

Het product moet in originele staat verkeren, inclusief de verpakking en alle bijbehorende accessoires. Het product mag geen tekenen van gebruik of beschadiging vertonen, tenzij het een fabricagefout betreft. Indien van toepassing, moeten de producten compleet en onbeschadigd worden geretourneerd, inclusief handleidingen en garantiebewijzen.

Retourkosten

De kosten voor het retourneren van het product zijn voor jouw rekening, tenzij het een fout betreft van IJzerwaren.eu (bijvoorbeeld een verkeerd geleverd of defect product).

Hoe een retour te regelen

Neem contact op met onze klantenservice: Om een retour te regelen, neem je contact op met onze klantenservice via telefoon (050 30 6 1014) of e-mail (info@ijzerwaren.eu). Vermeld hierbij je bestelnummer en de reden voor de retour.

Retourinstructies

Onze klantenservice zal je voorzien van instructies over hoe je het product kunt retourneren. Zorg ervoor dat het product goed verpakt is om schade tijdens het transport te voorkomen.

Verwerking van de retour

Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. We streven ernaar dit binnen 14 dagen na ontvangst te doen. De terugbetaling zal worden uitgevoerd via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt bij het plaatsen van de bestelling.

Belangrijk om te weten

Retourzendingen zijn jouw verantwoordelijkheid totdat ze door ons zijn ontvangen. We raden je aan om de verzendmethode te kiezen waarmee je het pakket kunt traceren en verzekeren.

Indien je een beschadigd of defect product hebt ontvangen, verzoeken we je om binnen 48 uur na ontvangst contact met ons op te nemen.

In geval van een verkeerd geleverd product zullen wij zorgen voor een kosteloze retourzending en het juiste product zo spoedig mogelijk naar je verzenden.

We streven ernaar om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat je tevreden bent met je winkelervaring bij IJzerwaren.eu. Mocht je nog vragen hebben over het retourneren van een product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.